Oferta & Evente

Kisha e Marmiroit Orikum
Orikum Vlore Albania

Kjo kishe i perket shek te XII-te, nga ana e jashtme ajo ka forme kubikeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Ishulli turistik i Sazanit
Sazan Vlore Albania

Ishulli i braktisur i Sazanit do të kthehet në një destinacion të rëndësishëm të turizmitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Manastiri i Zvernecit
Zvernec Vlore Albania

“Manastiri i Shën Marisë së Zvërnecit është një prej manastireve e njohur bizantinë në rajoninRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kalaja e Kanines
Kanine Vlore Albania

“Kalaja e Kaninës ndodhet 6 km larg nga qyteti i Vlorës. Kjo kala është përmendurRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muzeu Etnografik
Vlore Albania

Është vendosur në një nga godinat më të vjetra të qytetit, që është ndërtuar nëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Read More
Muzeu i Pavaresise Kombetare
Vlore Albania

“Është krijuar në vitin 1936 dhe është muzeu i parë shqiptar. Prej krijimit e deriRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More