Penelope

Vlore Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Penelope eshte nje kompani nderkombetare qe ka ardhur ne Shqiperi me disa dyqane ne te gjithe vendin, prandaj nuk eshte befasuese te arrij edhe ne Vlore. Dyqani ndodhet në zonën e qytetit, ky vend është i mirë për një shëtitje dhe pazar pasdite.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

9:00.PD - 11:00.MD

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Muzeu Etnografik

Vlore Albania

Përshkrimi i biznesit:

Është vendosur në një nga godinat më të vjetra të qytetit, që është ndërtuar në mesin e shekullit XIX. Kjo godinë është shpallur monument kulture. Muzeu është mjaft i pëlqyeshëm për vizitorët dhe në të pasqyrohen të vecantat e traditave të rrethit të Vlorës. Mes tyre, përfshihen traditat më të mira të kulturës materiale, të punuara nga banorë të rrethit të Vlorës, ku vecojnë ato të punimit të metaleve, drurit, veshjeve dhe qëndisjes, peshkimit. Në godinën ku është vendosur Muzeu Etnografik, në vitin 1908 u krijua klubi patriotik “Labëria” me president nderi Ismail Qemal Vlorën. Po ashtu, në vitin 1909 këtu u cel shkolla e parë në gjuhën shqipe për vashat e qytetit, e drejtuar nga patriotja Marigo Posio.

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Makina Me qera

vlore,SHESHI TE XHAMIA, vlore 9400, Albania
+355 67 454 5000

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Makina me Qera

Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi.

Web                                                          +355 69 20 6 84 84

Orari:


Open 24 hours

Informacion shtesë:

Porta Club

Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Shqipëri
69 203 2273

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klub

Klubi Porta ka dizajn klasik brenda. Komfort është përparësia kryesore.
Zgjedhja e madhe e koktejeve dhe DJ-ve e bëjnë këtë klub një nga vendet më të mira në Vlorë.

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Ruci Tours

Adresa: Rruga 8 Mars (Pranë Hotel Sazanit), Vlorë, Shqipëri
+355 3322 8699, +355 3322 2594

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Kompania jonë zotëron një flotë prej 20 autobusëve turistik, të pajisur plotësisht për nevojat e një udhëtimi të gjatë, ndërkohë që janë të pajisur me Wi-Fi, duke ndjekur nevojat e informimit të pasagjerëve tanë.
Qëllimi ynë është transporti i sigurt i pasagjerve, për këtë arsye, në garazhin – ofiçinën private në qytetin në qytetin e Nartës në Vlorë, kryejmë kontrolle të përditshme për mirëmbajtjen e të gjithë autobusëve. Por gjithashtu dhe në Greqi një rrjet i pasur i ofiçinave dhe i furnizuesve që bashkëpunojmë, na bëjnë të krenohemi me gjëndjen teknike të automjeteve tona.

 

Adresa: Rruga 8 Mars (Pranë Hotel Sazanit), Vlorë, Shqipëri

Web f                                                                  Reservo

Informacion shtesë:

Bar-Restorant “LIGURIA”

Murrat Terbaci Vlorë, Albania
+355 69 944 2470

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Restorant

Bar-Restorant “LIGURIA” filloi aktivitetin e tij në 2015, në qytetin e Vlorës. Sfi Ynë, i guzhines, pas një eksperience të gjatë në Itali dhe Shqipëri, duke punuar në më prestigjoze italiane dhe shqiptare. Ai siguron çdo klient që eksperienca në Restorant të jetë e paharrueshme. Falë këtij angazhimi, ne sot ndihemi vlerësohet nga klientët tanë.Kjo nga dëshira dhe pasioni për t’u kthyer në Shqipëri për të bërë diçka ndryshe.

Bar-Restorant “LIGURIA” ndodhet vetem 50 metra larg plazhit me nje restorant modern me pamje nga deti, duke sherbuar specialitete italiane dhe prodhime te detit, si dhe prodhime tradicionale shqiptare.

Një ambient perfekt në të cilin kushdo mund të ndihet tepër i qetë për të shijuar gatimet tona. Një restorant për të gjithë ata që duan të kalojnë një drekë ose një darkë të këndshme. Menuja tradicionale mesdhetare pasurohet me pica të llojeve të ndryshme, Margarita, Napoletana, Capricciosa, Katër Stinët, Siciliane, pica me vija dhe fruta deti etj.

Adresa: Murrat Terbaci Vlorë, Albania

f                                                           Rezervo

Orari:

Cdo dite 8:00-23:00

Informacion shtesë:

Restorant Mustafa Vlore

Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë
+355 69 440 4989

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Restorant i madh ndodhet në rrugën kryesore të qytetit ku të gjithë familjet  po darkojnë në mbrëmje.
Tarracë e madhe  ku mud te shijoni një pije ose një pizza. Shërbim i mirë dhe çmime shumë të volitshme. Atmosfera familjare.
Pizzas të mira.

 

Addresa: Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë

Web f Insta                                                                 Reservo

Informacion shtesë:

Restorant Piceri Italia-Vlorë

Skelë-Uji i Ftohtë, Vlorë, Albania
+355 69 651 9647

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Çdo gjë është e përkryer, duke filluar nga këndvështrimi, stafi i cili është shumë i sjellshëm me klientët, mjedisi i cili është shumë i rehatshëm dhe i pastruar, ushqimi dhe çmimet e tyre.
Ne kemi një meny të pasur dhe për shkak se ata gatuajnë shumë mirë, kjo ju jep dëshirë që të provoni të gjitha llojet e ushqimit.Nga ato te produkteve te detit dhe mishit kemi dhe specialitet te vete restorantit shume kliente vendas e te huaj kane mbetur shume te kenaqur me cilesin recetat tona te guzhines sa qe kan sjellur shume te tjere vetem nga kenaqesia e tyre.

Adresa: Skelë-Uji i Ftohtë, Vlorë, Albania

Web f Insta                                                                 Reservo

 

Orari:

Monday 11AM–11PM
Tuesday 11AM–11PM
Wednesday 11AM–11PM
Thursday 11AM–11PM
Friday 11AM–11PM
Saturday 11AM–11PM
Sunday 11AM–11PM

Informacion shtesë:

Kategoria:

Klinika Dentare Haxhiu

Rruga Cameria, Vlore, Albania
+355 69 365 9658

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria:  Klinik Dentare

“Në sektorin tonë jetëgjatësia e një produkti varët nga vendosja e saktë e diagnozës e më pas nga zbatimi I zgjidhjes që mjekët tanë vendosin. Në rast të një kazusi të komplikuar, shpesh kërkohet më shumë kohë dhe me tekonologjinë aktuale në vend bën të vështirë përndjekjen e protokollit në dëm të cilësisë dhe të jetëgjatësisë së punës tonë.

Kur vendosëm të hapim klinikën tonë e vendosëm duke patur ndërmënd vetëm një mission.

“Të arrijmë që pacientët tanë të vijnë sa me rrallë në nje studio dentare” . Për ti arritur qellimit u pajisëm me teknolohgjinë me të mirë Gjermane si (scaneri) I cili në me pak se gjysmë e kohës ne krahasim me teknikat tradicionale ofron një cilësi 3 fish më të lartë në(Llojet e punimeve që bën)

Shpesh shohim një përsiahatje të gabuar nga ana e pacientëve ose te operatorëve të sektorit, të cilët për arsye të shpejtësië apo faktorëve të tjerë ndikojnë në cilësinë e punimit.

Kjo nuk mund të ishte zgjedhja jonë.”

Adresa: Rruga Cameria, Vlore, Albania

Rezervo

Informacion shtesë: