Tisa Tours

Rr.”Ismail Qemali” Bulevardi Vlore – Skele
+355 33 224 339, +355 69 67 50 800

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

* Tisa Tours eshte nje Agjenci Udhetimi .Per cdo informacion qe ju duhet mund te na kontaktoni. 🙂

 

Adresa: Rr.”Ismail Qemali”, Bulevardi Vlore – Skele

f                                          Rezervo

Orari:

Monday 8AM–9PM
Tuesday 8AM–9PM
Wednesday 8AM–9PM
Thursday 8AM–9PM
Friday 8AM–9PM
Saturday 8AM–9PM
Sunday 9AM–8PM

Informacion shtesë:

Makina me qera Celoaliaj

Rruga Gjergj Kastrioti, Vlorë, Albania
+355 68 835 5533

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Makina me Qera

Per makina te sigurta dhe me cmime me konkuruese ne treg vizitoni faqen dhe zyren tone.
Ju mirpresim!

 

Web f                                                               +355 68 835 5533

Orari:

Everyday-12:00 PM - 11:45 PM

Informacion shtesë:

Speed Taxi

Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
+355 4 222 2555

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

Të vetëdijshem për përgjegjësinë e këtij shërbimi, SPEED TAXI “Five Stars”  ofron të gjitha kushtet e nevojshme për një udhëtim të sigurt, të garantuar dhe komod deri në destinacion. Automjetet e kompanisë janë të tipit SKODA Superb, prodhim i vitit 2016, dhe të pajisura me të gjitha aksesorët e nevojshem për të ofruar cilësi dhe siguri gjatë udhëtimit.

Kompania kryen kontrolle të përditshme të automjeteve në pikën e servisit për tu siguruar mbi gjendjen e automjetit përpara çdo lëvizjeje. Kompania kujdeset që drejtuesi i automjetit të jetë i pajisur me mjetin e identifikimit, uniformën, të jetë në gjendjen e duhur shëndetësore dhe i aftë për të drejtuar automjetin me përgjegjësi maksimale duke zbatuar 100 % rregullat e qarkullimit rrugor.

Nëpërmjet sistemit GPS automjeti monitorohet në kohë reale mbi lëvizjen, vendodhjen, parametrat e shpejtësisë së drejtimit të automjetit si dhe historikun e lëvizjes së tij duke shoqëruar hap pas hapi udhëtimin tuaj, kolegut apo të afërmit tuaj.

Web             Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

World Mind Company

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore


KUSH JEMI NE

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

ZHVILLIM WEB

World Mind përdor teknologjinë e programimeve si: HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, WORDPRESS, JOOMLA, MYSQL, SEO etj.

Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

 

ZHVILLIM MOBILE & DESIGN

World Mind ndërton edhe aplikacione mobile si Android dhe IOS gjithashtu edhe per web-design (Photoshop, Ilustrator, After Effects etc) si krijim Logo, Banner, Kataloge etj.

Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

 

Mirëmbajtje të rrjeteve sociale

Rrjetet sociale janë kanalet e çdo biznesi dhe ato kanë nevojë të jenë sa më dinamike që ti shërbejnë biznesit. World Mind mirëmban rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etj.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00 - 19:00

Informacion shtesë:

Konsulence Ligjore – Avokati

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore

Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane .


Përfaqësimin ligjor dhe avokati.
Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përgatitja e kërkesë padive ose kërkesave gjatë proçedimit penal, si dhe e kërkesave ankimore, rekurseve kundër vendimeve gjyqësore, atyre të organit të Prokurorisë, Arbitrazhit ose të organeve të administratës publike si dhe çdo organizmi në të cilin aderon Republika e Shqipërisë.
Përgatitja e ankesave dhe kërkesave të personave fizik ose juridik.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.


Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.
Prania si mbrojtës në kohën e shoqërimit, ndalimit, arrestimit, gjatë proçesit të hetimit, shqyrtimit gjyqësor të personave në çështjet penale.


Përfaqësimi i personave fizik ose juridik në çështjet civile dhe administrative, në Gjykatë, në Arbitrazh dhe në organe të tjera të administratës publike.


Veprime të tjera ndihmëse juridike që parashikohen në ligj.
Ezaurimin e proçedurës ligjore për heqjen e Dekretit të Dëbimit (Ekspulsit) nga sistemi Shengen.

Ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në familje dhe shkelje të ligjit të sigurimeve sociale apo të trafikut rrugor.

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
– Ceshtje Kontratash, pronash te paluajteshme, punësim, familjare, etj
– Ceshtje Tregtare, per Biznese, Firma Private në konflikte gjyqësore,
– Konsulence per shoqeri tregtare te huaja qe ushtrojne aktivitet ne Shqiperi (QKB, QKL Licenca, Leje pune,leje qendrimi) .

– Mbrojtje per persona në procedurën penale

Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Rezervo

Orari:

08:00 - 19:00

Informacion shtesë:

Kisha e Marmiroit Orikum

Orikum Vlore Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kjo kishe i perket shek te XII-te, nga ana e jashtme ajo ka forme kubike me kupole e tambur. Dyshemeja e kesaj kishe ka formen e kryqit. Guret e qemereve e te qosheve jane te skuadruara, jane marre nga ndertesat antike te Orikut. Ne paretet e mureve te brendshme te kishes shfaqen plot gjalleri fragmente te pikturave murale.

Informacion shtesë:

Shpella e Haxhi Alise Karaburun

Karaburun Vlore Albania

Përshkrimi i biznesit:

Gjendet ne Gadishullin e Karaburunit, ne kepin e ketij gadishulli. Kjo shpelle e mori emrin nga kapedani i njohur i detit Haxhi Ali Ulqinaku. Ai u vendos bashke me te birin me dy tartana ne shek e VXIII. Shpellen e perdori per nje periudhe kohe si baze qendrimi ne luftimet kunder anijeve luftarake te Anglise, Venedikut, Frances per te mbrojtur brigjet shqiptare. Kjo eshte shpella me e madhe detare ne vendin tone. Gjatesia e saj arrin 30m, 10-15 m lartesi, 9,5 m gjeresi. Pozicioni i saj ben te mundur strehimin e anijeve.

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Kalaja Ali PasheTepelenes PortoPalermo, Himare.

Kalaja Ali PasheTepelenes PortoPalermo, Himare. Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kjo kala eshte e vendosur ne afersi te Himares, ne gjirin me emrin Porto Palermo. Kalaja ka formen e nje pesekendeshi dhe eshte projektuar nga nje inxhinier francez. Muret e kalase kane nje trashesi rreth 1,6 m. Porta e hyrjes ndodhet ne anen lindore te kalase. Konsulli francez Pukevil shkruante se ne vitin 1806 Ali Pashe Tepelena i rezervoi aitj nje pritje ne kete kala. Ne ballin e portes se kalase gjenden te gdhendura ne stilin bizantin vargjet e bejtexhinjve te oborrit. “Me pat nakar Faethoni, dhe Pirua qe i imi, Aliu eshte zoti im, nga Tepelena trimi. Nuset e Himarioteve me ngriten me kujdes, armike per armiqte, per miqte mike me bese. Ktheni ploret o detare, afrohuni pa frike, inati i eres dhe dallget jane frike, dhe mua, qe shikoni, ngrehur ne qiell perpjete, jam e fitoreve trofe. Kala qe shkrep rrufete.

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Ishulli turistik i Sazanit

Sazan Vlore Albania

Përshkrimi i biznesit:

Ishulli i braktisur i Sazanit do të kthehet në një destinacion të rëndësishëm të turizmit në vendin tonë. Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka nisur punën për ndjekjen e një projekti ambicioz për kthimin e ishullit në një zonë të rëndësishme të turizmit rajonal. Drejtori i saj, Auron Tare vizitoi dje ishullin dhe “inauguroi” nisjen e punimeve me ngritjen e flamurit kuqezi.

Një agjenci franceze e quajtur “Conservatuar de Littoral”, do të bashkëpunojë ngushtë me specialistë të Agjencinë Kombëtare të Bregdetit.  Këta të fundit po qëndrojnë në ishullin e Sazanit për të vënë në jetë  planin e veprimit të fillimit të projektit “Sazani”, një projekt që synon ta kthejë ishullin e Sazanit në një atraksion turistik të klasit të parë, duke respektuar në mënyrë korrekte  ekosistemin dhe historinë e ishullit.

Përveç  aspektit turistik, projekti kërkon të krijoje në ishull një Qendër Kërkimore Shkencore, e cila do të kryejë studime mbi ekosistemet detare, arkeologjinë navale, energjinë alternative duke e kthyer këtë qendër në një fokus të bashkëpunimit me universitete ndërkombëtare.

Sazani është një ishull me një gjeografi të përsosur për të zhvilluar turizmin detar, atë të aventurës, të historisë dhe të peshkimit. Një pjesë reliktesh nënujore si, amfora e objekte të tjerat gjetura pranë ishullit, janë rikuperuar nga arkeologët shqiptarë dhe janë ekspozuar në Muzeun Historik  dhe atë arkeologjik në Durrës.

 

Ishulli ka një histori të lashtë që zë fill  nga shekulli i VI p.e.s. me emrin Sason. Gjatë mesjetës, ishulli kaloi në zotërimin Venecian. Në kohërat e reja së bashku me ishujt jonianë të Greqisë u pushtua nga Anglia. Që nga koha e Jul Çezarit e deri në Luftën e Dytë Botërore në bregdetin përreth Gjirit të Vlorës janë zhvilluar një numër betejash detare, pasojë e të cilave kanë qenë disa anije të mbytura.

Informacion shtesë:

Big Market

Rruga Dervish Hekali

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Big Market e ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2000 si një market i vetëm në qendër të Tiranës, i cili më pas u rrit në mënyrë të suksesshme, e u zgjerua në një rrjet të tërë.  

Emri i supermarketit të parë ka qenë Bashkimi (supermarketi tek nëntë-katëshet), pasi Big Market ka në thelbin e vete  bashkimin, bashkimin e shumë tregtarëve në një grup të vetëm, më pas i dyti e mori emrin Big Market dhe më vonë ky emër u bë marka e gjithë grupit.   Tashmë prej 18 vitesh, nëpërmjet një drejtimi vizionar të ideatorit të tij Z. Vullnet Sinaj dhe një pune e dedikimi të madh të të gjithë partnerëve e stafit të tij, Big Market ka arritur të zgjeroje aktivitetin në të gjithë Shqiperinë.

Aktualisht Lideri i Supermarketeve numëron 20 aksionerë nga e gjithë Shqipëria. Mbi 1300 puntorë, 100 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë dhe vazhdon të rritet në mënyrë të suksesshme.  

Big Market, është frut i një pune të përditshme e të palodhur të të gjithë stafit me furnitorët dhe klientët.

Në supermarketet Big Market tashme tregtohen më shumë se 30.000 artikuj  ekskluziv që plotësojnë më së miri të gjitha nevojat e çdo familjeje.

Ofrimi i produkteve të standarteve të larta ndërkombëtare si: HACCP, SGS ISO 9001:2000, BRC, IFS, Jo OMG etj., tregon për kujdesin që Big Market tregon  për cilësinë dhe sigurinë e çdo produkti sepse nevojat dhe siguria e klientëve vijnë para çdo gjëje dhe për këtë me meritë të plotë Big Market ka merituar vlerësimin si “Kompania Lider me produkte cilësore në fushën e marketeve shqiptare” ku mori “Çmimin e Konsumatorit” CCI AWARD 2015 të dhënë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë.  

 Qëllimi ynë është që t’ju ofrojmë klientëve tanë raportin më të mirë Çmim – Cilësi që Rrjeti Big Market ofron ne tregun shqiptar duke e bërë një markë të mirënjohur dhe të dashur për familjet shqiptare.

Qëllimi ynë është që t’ju ofrojmë klientëve tanë shijen shqiptare, ballkanase dhe europiane me cilesinë më të lartë dhe çmimin më të ulët, artikuj gjithmonë të rinj, me një zgjedhje të kuruar e me vlera e shumë-llojshmëri pa fund.

                                                          Prej këtu rrjedh dhe sllogani            

                                                          “Big Market di çfarë zgjedh”.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Hapur 07:30 - 11:30

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: