Makina me qera Celoaliaj

Rruga Gjergj Kastrioti, Vlorë, Albania
+355 68 835 5533

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Makina me Qera

Per makina te sigurta dhe me cmime me konkuruese ne treg vizitoni faqen dhe zyren tone.
Ju mirpresim!

 

Web f                                                               +355 68 835 5533

Orari:

Everyday-12:00 PM - 11:45 PM

Informacion shtesë:

Makina Me qera

vlore,SHESHI TE XHAMIA, vlore 9400, Albania
+355 67 454 5000

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Makina me Qera

Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi.

Web                                                          +355 69 20 6 84 84

Orari:


Open 24 hours

Informacion shtesë: