Tisa Tours

Rr.”Ismail Qemali” Bulevardi Vlore – Skele
+355 33 224 339, +355 69 67 50 800

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

* Tisa Tours eshte nje Agjenci Udhetimi .Per cdo informacion qe ju duhet mund te na kontaktoni. 🙂

 

Adresa: Rr.”Ismail Qemali”, Bulevardi Vlore – Skele

f                                          Rezervo

Orari:

Monday 8AM–9PM
Tuesday 8AM–9PM
Wednesday 8AM–9PM
Thursday 8AM–9PM
Friday 8AM–9PM
Saturday 8AM–9PM
Sunday 9AM–8PM

Informacion shtesë:

Ideal Travel

Boulevard Ismail Qemali, Vlorë
+355 69 993 1700

Përshkrimi i biznesit:

Our Channels:

   

Category: Agency

Sigurojme vertetesine e asaj c’ka ofrojme me imazhe reale te paketave dhe cmimeve konkuruese.
Sherbimet, Bileta avioni, Bileta trageti, Bileta autobusi, Paketa turistike, Siguracione shendeti ne udhetim, Siguracione makine etj..
Konsulence te sigurte brenda dhe jashte vendit duke jua bere pushimet te paharrueshme dhe te lehta.

 

Adresa: Boulevard Ismail Qemali, Vlorë

Web f                                                               Rezervo

Orari:

Monday 9AM–9PM
Tuesday 9AM–9PM
Wednesday 9AM–9PM
Thursday 9AM–9PM
Friday 9AM–9PM
Saturday 9AM–9PM
Sunday Closed

Informacion shtesë:

Logan Travel

L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P, Vlorë, Albania
+355 69 636 2249

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ne jemi një kompani që është vazhdimisht në rritje falë preferencës së klientëve tanë të cilët tregojnë besimin në përvojën tonë shumëvitore dhe na motivojnë për tu bërë çdo ditë më të mirë duke kushtuar vëmëndje nevojave të tyre. Ne e duam atë që bëjmë dhe jemi shumë mirënjohës për të gjithë klientët gjatë viteve që na mbajnë lart në preferencat e tyre.

Adresa: L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P, Vlorë, Albania

f                                                            Reservo

Informacion shtesë:

Jusi Travel Vlore

 Prane Xhamise, Vlorë, Albani: Prane Xhamise, Vlorë, Albania
+355 69 601 2788, +355 69 601 2788

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ne jemi një kompani që është vazhdimisht në rritje falë preferencës së klientëve tanë të cilët tregojnë besimin në përvojën tonë shumëvitore dhe na motivojnë për tu bërë çdo ditë më të mirë duke kushtuar vëmëndje nevojave të tyre. Ne e duam atë që bëjmë dhe jemi shumë mirënjohës për të gjithë klientët gjatë viteve që na mbajnë lart në preferencat e tyre.

 

Adresa: Prane Xhamise, Vlorë, Albania

Web f                                                                Reservo

 

 

Informacion shtesë:

Kategoria:

Ruci Tours

Adresa: Rruga 8 Mars (Pranë Hotel Sazanit), Vlorë, Shqipëri
+355 3322 8699, +355 3322 2594

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Kompania jonë zotëron një flotë prej 20 autobusëve turistik, të pajisur plotësisht për nevojat e një udhëtimi të gjatë, ndërkohë që janë të pajisur me Wi-Fi, duke ndjekur nevojat e informimit të pasagjerëve tanë.
Qëllimi ynë është transporti i sigurt i pasagjerve, për këtë arsye, në garazhin – ofiçinën private në qytetin në qytetin e Nartës në Vlorë, kryejmë kontrolle të përditshme për mirëmbajtjen e të gjithë autobusëve. Por gjithashtu dhe në Greqi një rrjet i pasur i ofiçinave dhe i furnizuesve që bashkëpunojmë, na bëjnë të krenohemi me gjëndjen teknike të automjeteve tona.

 

Adresa: Rruga 8 Mars (Pranë Hotel Sazanit), Vlorë, Shqipëri

Web f                                                                  Reservo

Informacion shtesë: