Makina me qera Celoaliaj

Rruga Gjergj Kastrioti, Vlorë, Albania
+355 68 835 5533

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Makina me Qera

Per makina te sigurta dhe me cmime me konkuruese ne treg vizitoni faqen dhe zyren tone.
Ju mirpresim!

 

Web f                                                               +355 68 835 5533

Orari:

Everyday-12:00 PM - 11:45 PM

Informacion shtesë:

Speed Taxi

Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
+355 4 222 2555

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

Të vetëdijshem për përgjegjësinë e këtij shërbimi, SPEED TAXI “Five Stars”  ofron të gjitha kushtet e nevojshme për një udhëtim të sigurt, të garantuar dhe komod deri në destinacion. Automjetet e kompanisë janë të tipit SKODA Superb, prodhim i vitit 2016, dhe të pajisura me të gjitha aksesorët e nevojshem për të ofruar cilësi dhe siguri gjatë udhëtimit.

Kompania kryen kontrolle të përditshme të automjeteve në pikën e servisit për tu siguruar mbi gjendjen e automjetit përpara çdo lëvizjeje. Kompania kujdeset që drejtuesi i automjetit të jetë i pajisur me mjetin e identifikimit, uniformën, të jetë në gjendjen e duhur shëndetësore dhe i aftë për të drejtuar automjetin me përgjegjësi maksimale duke zbatuar 100 % rregullat e qarkullimit rrugor.

Nëpërmjet sistemit GPS automjeti monitorohet në kohë reale mbi lëvizjen, vendodhjen, parametrat e shpejtësisë së drejtimit të automjetit si dhe historikun e lëvizjes së tij duke shoqëruar hap pas hapi udhëtimin tuaj, kolegut apo të afërmit tuaj.

Web             Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

Makina Me qera

vlore,SHESHI TE XHAMIA, vlore 9400, Albania
+355 67 454 5000

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Makina me Qera

Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi.

Web                                                          +355 69 20 6 84 84

Orari:


Open 24 hours

Informacion shtesë: