InterSport

Boulevard Ismail Qemali, Vlorë, Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

INTERSPORT vjen në Shqipëri në vitin 2014 me dyqane në qëndrën tregtare CityPark dhe një vit më vonë hap edhe dyqane të reja në TEG, Vlorë, MegaOutlet, në 2016 hapet edhe në Ring Center.

Filozofia jonë paraqitet shumë thjeshtë nga mesazhi i markës “Sport to the people”. Përpiqemi të ndihmojmë çdo klient të zgjedhë paisjet e duhura për ti sjellë kënaqësin

Misioni ynë është të edukojmë njerëzit me frymën e sportit dhe ti mësojmë ata se sa e rëndësishme është të kujdesen siç duhet për trupin e tyre në të gjitha aktivitetet që i shoqërojnë në përditshmëri.

Synojmë të kemi prezencë maksimale të markave tona në treg për të qënë sa më pranë klientëve tanë. Mbajtja e pozicionit lider në tregun e produkteve sportive në Shqipëri është qëllimi ynë kryesor dhe vlerat, të cilat na udhëheqin drejt këtij qëllimi janë respekti për klientët dhe nevojat e tyre, integriteti, ndershmëria dhe pasioni për punën që bëjmë çdo ditë.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Hapur 07:00-21:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Big Market

Rruga Dervish Hekali

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Big Market e ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2000 si një market i vetëm në qendër të Tiranës, i cili më pas u rrit në mënyrë të suksesshme, e u zgjerua në një rrjet të tërë.  

Emri i supermarketit të parë ka qenë Bashkimi (supermarketi tek nëntë-katëshet), pasi Big Market ka në thelbin e vete  bashkimin, bashkimin e shumë tregtarëve në një grup të vetëm, më pas i dyti e mori emrin Big Market dhe më vonë ky emër u bë marka e gjithë grupit.   Tashmë prej 18 vitesh, nëpërmjet një drejtimi vizionar të ideatorit të tij Z. Vullnet Sinaj dhe një pune e dedikimi të madh të të gjithë partnerëve e stafit të tij, Big Market ka arritur të zgjeroje aktivitetin në të gjithë Shqiperinë.

Aktualisht Lideri i Supermarketeve numëron 20 aksionerë nga e gjithë Shqipëria. Mbi 1300 puntorë, 100 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë dhe vazhdon të rritet në mënyrë të suksesshme.  

Big Market, është frut i një pune të përditshme e të palodhur të të gjithë stafit me furnitorët dhe klientët.

Në supermarketet Big Market tashme tregtohen më shumë se 30.000 artikuj  ekskluziv që plotësojnë më së miri të gjitha nevojat e çdo familjeje.

Ofrimi i produkteve të standarteve të larta ndërkombëtare si: HACCP, SGS ISO 9001:2000, BRC, IFS, Jo OMG etj., tregon për kujdesin që Big Market tregon  për cilësinë dhe sigurinë e çdo produkti sepse nevojat dhe siguria e klientëve vijnë para çdo gjëje dhe për këtë me meritë të plotë Big Market ka merituar vlerësimin si “Kompania Lider me produkte cilësore në fushën e marketeve shqiptare” ku mori “Çmimin e Konsumatorit” CCI AWARD 2015 të dhënë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë.  

 Qëllimi ynë është që t’ju ofrojmë klientëve tanë raportin më të mirë Çmim – Cilësi që Rrjeti Big Market ofron ne tregun shqiptar duke e bërë një markë të mirënjohur dhe të dashur për familjet shqiptare.

Qëllimi ynë është që t’ju ofrojmë klientëve tanë shijen shqiptare, ballkanase dhe europiane me cilesinë më të lartë dhe çmimin më të ulët, artikuj gjithmonë të rinj, me një zgjedhje të kuruar e me vlera e shumë-llojshmëri pa fund.

                                                          Prej këtu rrjedh dhe sllogani            

                                                          “Big Market di çfarë zgjedh”.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Hapur 07:30 - 11:30

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Penelope

Vlore Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Penelope eshte nje kompani nderkombetare qe ka ardhur ne Shqiperi me disa dyqane ne te gjithe vendin, prandaj nuk eshte befasuese te arrij edhe ne Vlore. Dyqani ndodhet në zonën e qytetit, ky vend është i mirë për një shëtitje dhe pazar pasdite.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

9:00.PD - 11:00.MD

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: