Tisa Tours

Rr.”Ismail Qemali” Bulevardi Vlore – Skele
+355 33 224 339, +355 69 67 50 800

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

* Tisa Tours eshte nje Agjenci Udhetimi .Per cdo informacion qe ju duhet mund te na kontaktoni. 🙂

 

Adresa: Rr.”Ismail Qemali”, Bulevardi Vlore – Skele

f                                          Rezervo

Orari:

Monday 8AM–9PM
Tuesday 8AM–9PM
Wednesday 8AM–9PM
Thursday 8AM–9PM
Friday 8AM–9PM
Saturday 8AM–9PM
Sunday 9AM–8PM

Informacion shtesë:

World Mind Company

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore


KUSH JEMI NE

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

ZHVILLIM WEB

World Mind përdor teknologjinë e programimeve si: HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, WORDPRESS, JOOMLA, MYSQL, SEO etj.

Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

 

ZHVILLIM MOBILE & DESIGN

World Mind ndërton edhe aplikacione mobile si Android dhe IOS gjithashtu edhe per web-design (Photoshop, Ilustrator, After Effects etc) si krijim Logo, Banner, Kataloge etj.

Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

 

Mirëmbajtje të rrjeteve sociale

Rrjetet sociale janë kanalet e çdo biznesi dhe ato kanë nevojë të jenë sa më dinamike që ti shërbejnë biznesit. World Mind mirëmban rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etj.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00 - 19:00

Informacion shtesë:

Konsulence Ligjore – Avokati

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore

Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane .


Përfaqësimin ligjor dhe avokati.
Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përgatitja e kërkesë padive ose kërkesave gjatë proçedimit penal, si dhe e kërkesave ankimore, rekurseve kundër vendimeve gjyqësore, atyre të organit të Prokurorisë, Arbitrazhit ose të organeve të administratës publike si dhe çdo organizmi në të cilin aderon Republika e Shqipërisë.
Përgatitja e ankesave dhe kërkesave të personave fizik ose juridik.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.


Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.
Prania si mbrojtës në kohën e shoqërimit, ndalimit, arrestimit, gjatë proçesit të hetimit, shqyrtimit gjyqësor të personave në çështjet penale.


Përfaqësimi i personave fizik ose juridik në çështjet civile dhe administrative, në Gjykatë, në Arbitrazh dhe në organe të tjera të administratës publike.


Veprime të tjera ndihmëse juridike që parashikohen në ligj.
Ezaurimin e proçedurës ligjore për heqjen e Dekretit të Dëbimit (Ekspulsit) nga sistemi Shengen.

Ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në familje dhe shkelje të ligjit të sigurimeve sociale apo të trafikut rrugor.

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
– Ceshtje Kontratash, pronash te paluajteshme, punësim, familjare, etj
– Ceshtje Tregtare, per Biznese, Firma Private në konflikte gjyqësore,
– Konsulence per shoqeri tregtare te huaja qe ushtrojne aktivitet ne Shqiperi (QKB, QKL Licenca, Leje pune,leje qendrimi) .

– Mbrojtje per persona në procedurën penale

Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Rezervo

Orari:

08:00 - 19:00

Informacion shtesë:

Ideal Travel

Boulevard Ismail Qemali, Vlorë
+355 69 993 1700

Përshkrimi i biznesit:

Our Channels:

   

Category: Agency

Sigurojme vertetesine e asaj c’ka ofrojme me imazhe reale te paketave dhe cmimeve konkuruese.
Sherbimet, Bileta avioni, Bileta trageti, Bileta autobusi, Paketa turistike, Siguracione shendeti ne udhetim, Siguracione makine etj..
Konsulence te sigurte brenda dhe jashte vendit duke jua bere pushimet te paharrueshme dhe te lehta.

 

Adresa: Boulevard Ismail Qemali, Vlorë

Web f                                                               Rezervo

Orari:

Monday 9AM–9PM
Tuesday 9AM–9PM
Wednesday 9AM–9PM
Thursday 9AM–9PM
Friday 9AM–9PM
Saturday 9AM–9PM
Sunday Closed

Informacion shtesë:

Logan Travel

L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P, Vlorë, Albania
+355 69 636 2249

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ne jemi një kompani që është vazhdimisht në rritje falë preferencës së klientëve tanë të cilët tregojnë besimin në përvojën tonë shumëvitore dhe na motivojnë për tu bërë çdo ditë më të mirë duke kushtuar vëmëndje nevojave të tyre. Ne e duam atë që bëjmë dhe jemi shumë mirënjohës për të gjithë klientët gjatë viteve që na mbajnë lart në preferencat e tyre.

Adresa: L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P, Vlorë, Albania

f                                                            Reservo

Informacion shtesë:

Jusi Travel Vlore

 Prane Xhamise, Vlorë, Albani: Prane Xhamise, Vlorë, Albania
+355 69 601 2788, +355 69 601 2788

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ne jemi një kompani që është vazhdimisht në rritje falë preferencës së klientëve tanë të cilët tregojnë besimin në përvojën tonë shumëvitore dhe na motivojnë për tu bërë çdo ditë më të mirë duke kushtuar vëmëndje nevojave të tyre. Ne e duam atë që bëjmë dhe jemi shumë mirënjohës për të gjithë klientët gjatë viteve që na mbajnë lart në preferencat e tyre.

 

Adresa: Prane Xhamise, Vlorë, Albania

Web f                                                                Reservo

 

 

Informacion shtesë:

Kategoria:

Ruci Tours

Adresa: Rruga 8 Mars (Pranë Hotel Sazanit), Vlorë, Shqipëri
+355 3322 8699, +355 3322 2594

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Kompania jonë zotëron një flotë prej 20 autobusëve turistik, të pajisur plotësisht për nevojat e një udhëtimi të gjatë, ndërkohë që janë të pajisur me Wi-Fi, duke ndjekur nevojat e informimit të pasagjerëve tanë.
Qëllimi ynë është transporti i sigurt i pasagjerve, për këtë arsye, në garazhin – ofiçinën private në qytetin në qytetin e Nartës në Vlorë, kryejmë kontrolle të përditshme për mirëmbajtjen e të gjithë autobusëve. Por gjithashtu dhe në Greqi një rrjet i pasur i ofiçinave dhe i furnizuesve që bashkëpunojmë, na bëjnë të krenohemi me gjëndjen teknike të automjeteve tona.

 

Adresa: Rruga 8 Mars (Pranë Hotel Sazanit), Vlorë, Shqipëri

Web f                                                                  Reservo

Informacion shtesë: