Logan Travel

L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P, Vlorë, Albania
+355 69 636 2249

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ne jemi një kompani që është vazhdimisht në rritje falë preferencës së klientëve tanë të cilët tregojnë besimin në përvojën tonë shumëvitore dhe na motivojnë për tu bërë çdo ditë më të mirë duke kushtuar vëmëndje nevojave të tyre. Ne e duam atë që bëjmë dhe jemi shumë mirënjohës për të gjithë klientët gjatë viteve që na mbajnë lart në preferencat e tyre.

Adresa: L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P, Vlorë, Albania

f                                                            Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: