Klinika Dentare Haxhiu

Rruga Cameria, Vlore, Albania
+355 69 365 9658

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria:  Klinik Dentare

“Në sektorin tonë jetëgjatësia e një produkti varët nga vendosja e saktë e diagnozës e më pas nga zbatimi I zgjidhjes që mjekët tanë vendosin. Në rast të një kazusi të komplikuar, shpesh kërkohet më shumë kohë dhe me tekonologjinë aktuale në vend bën të vështirë përndjekjen e protokollit në dëm të cilësisë dhe të jetëgjatësisë së punës tonë.

Kur vendosëm të hapim klinikën tonë e vendosëm duke patur ndërmënd vetëm një mission.

“Të arrijmë që pacientët tanë të vijnë sa me rrallë në nje studio dentare” . Për ti arritur qellimit u pajisëm me teknolohgjinë me të mirë Gjermane si (scaneri) I cili në me pak se gjysmë e kohës ne krahasim me teknikat tradicionale ofron një cilësi 3 fish më të lartë në(Llojet e punimeve që bën)

Shpesh shohim një përsiahatje të gabuar nga ana e pacientëve ose te operatorëve të sektorit, të cilët për arsye të shpejtësië apo faktorëve të tjerë ndikojnë në cilësinë e punimit.

Kjo nuk mund të ishte zgjedhja jonë.”

Adresa: Rruga Cameria, Vlore, Albania

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: