Jusi Travel Vlore

 Prane Xhamise, Vlorë, Albani: Prane Xhamise, Vlorë, Albania
+355 69 601 2788, +355 69 601 2788

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ne jemi një kompani që është vazhdimisht në rritje falë preferencës së klientëve tanë të cilët tregojnë besimin në përvojën tonë shumëvitore dhe na motivojnë për tu bërë çdo ditë më të mirë duke kushtuar vëmëndje nevojave të tyre. Ne e duam atë që bëjmë dhe jemi shumë mirënjohës për të gjithë klientët gjatë viteve që na mbajnë lart në preferencat e tyre.

 

Adresa: Prane Xhamise, Vlorë, Albania

Web f                                                                Reservo

 

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria: