Ideal Travel

Boulevard Ismail Qemali, Vlorë
+355 69 993 1700

Përshkrimi i biznesit:

Our Channels:

   

Category: Agency

Sigurojme vertetesine e asaj c’ka ofrojme me imazhe reale te paketave dhe cmimeve konkuruese.
Sherbimet, Bileta avioni, Bileta trageti, Bileta autobusi, Paketa turistike, Siguracione shendeti ne udhetim, Siguracione makine etj..
Konsulence te sigurte brenda dhe jashte vendit duke jua bere pushimet te paharrueshme dhe te lehta.

 

Adresa: Boulevard Ismail Qemali, Vlorë

Web f                                                               Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Monday 9AM–9PM
Tuesday 9AM–9PM
Wednesday 9AM–9PM
Thursday 9AM–9PM
Friday 9AM–9PM
Saturday 9AM–9PM
Sunday Closed

Informacion shtesë: