Fabrika Alba Shoes

Lagjia 11 Janari Vlore Albania
+355 696006222

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrik

Fabrika Alba Shoesabrika eshte nje investim i ri, nje histori tjeter suksesi per Vloren dhe Shqiperine. Ai ka investuar per kete fabrike 3.5 milion euro dhe ka punesuar 800 vajza dhe gra me synim rritjen e ketij numeri ne 1400 ne te ardhmen. Alba Shoes eshte nje kompani shqiptare 20 vjeçare .Firma prodhon kepuce, te quajtura pune, te cilesive me te larta dhe i eksporton ate ne 12 vende te botes.

Web                                                             Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: