Dyqan Me qera

Green Towers”,L.“Pavarësia”,Rr."Hasan Kushta",Vl
00355 697086778

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Jepet me qera një dyqan 87 m2 në kompleksin “Green Towers”, Lagjja “Pavarësia”, Rruga “Hasan Kushta”,Vlorë. Kompleksi ndodhet 30m nga rruga kryesore Vlorë-Skelë pranë “Kalit të Trojës”. Dyqani që jepet me qera shtrihet në fasadën kryesore të kompleksit e cila është në pjesën më të madhe me xham, çka ofron një mundësi të mirë reklamimi dhe dritë natyrore në të. Punimet dhe cilësia e ndërtimit jo vetëm brenda këtij ambienti por dhe në hapsirat e përbashkëta janë në parametrat maksimalë. Këto ambiente kanë kushte ideale për tu përdorur si njësi shërbimi për aktivitete të ndryshme. Ambienti është i pajisur me sistem aspirimi dhe kondicioner.
Mundësitë e aksesit janë dy , si nga rruga ashtu edhe brenda kompleksit.
Kompleksi Green Towers ofron të gjitha shërbimet e operimit optimal siç është mbikqyrja, siguria , pastrimi dhe administrimi 24 orë në 24 nga stafi menaxhues i kompanisë Valona Konstruksion.
Më poshtë ndodhet linku i faqes sonë në interenet nëpërmjet të cilit mund të shihni ambiente te tjera me qira ose ne shitje.

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: