Cika Parukeri Estetik

Rruga Veledin Kollozi, Vlore, Albania
00355 696113885

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Parukeri

Mbi 30 pune shkencore te botuara ne revistat prestigjoze te oftalmologjise ne Rusi, Evrope e Amerike. Disa here punet shkencore jane paraqitur me referate ne takimet e pervitshme te Shoqerise Evropiane te Kirurgeve Kataraktal dhe Refrakter, ku kane zgjuar interes ne rrethet e oftalmologeve.

Adresa:Rruga Veledin Kollozi, Vlore, Albania

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: