Hotel Bojko

Rr." Aleksander Mojsiu" Uji i Ftohte, Vlore Albania
+355 69 392 8723

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hotel Bojko, eshte nga me te miret.

Dhoma me komoditet bashkekohor, ku bie ne sy pastertia, me ambjente te vogla me gjelberim, mikpritja e te zoteve shume e kenaqshme, mengjes te bollshem e te shendetshem dhe ne fund nje cmim shume terheqes dhe aspak shtrenjte.

Adress: Rr.” Aleksander Mojsiu” Uji i Ftohte, Vlore Albania

Web f                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open- 00:00-00:00

Informacion shtesë: