Hotel Aliko

Rruga Uji Ftohte Vlorë, Albania
+355 69 220 3562

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Me  restorant  dhe   bar ne tarracë me pamje nga deti, Hotel Aliko ndodhet në Vlorë, 4 km nga qyteti.

WiFi dhe parkim falas private.

Çdo dhomë përmban një ballkon me pamje nga deti .

I gjendur shume afer Sheshit  Pavarësisë , ndërsa Parku Kombëtar i Llogarasë është 30 km nga Hotel Aliko.

Makina me qera është në dispozicion në këtë hotel dhe zona është e njohur për shëtitje.

Plazhi i Kalaja është i madh për not, sportet e ujit, dhe ushqimin dhe pijen.

Hotel Aliko është vlerësuar si hoteli me i mire në Vlorë!

Stafi është i trajnuar mirë, i zgjedhur me kujdes duke filluar nga administratori kryesor i cili ka një përvojë 30 vjeçare në fushën e menaxhimit.

 

Adresa: Rruga Uji Ftohte Vlorë, Albania

 

f                                                             Rezervo

 

 

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

0:00 - 00:00

Informacion shtesë:

Kategoria: