Makina me Qera

Rruga Gjergj Kastrioti, Vlorë, Albania
Hours: Open today Everyday-12:00 PM - 11:45 PM
+355 +355 68 835 5533

Kanalet tona:     Kategoria: Makina me Qera Per makina te sigurta dhe me cmimeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Vlorë

Kanalet tona:     Kategoria: Makina me Qera Shërbimi i kualifikuar TAXI me çmimet mëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Vlorë

Kanalet tona:     Kategoria: Taxi Taxi ERA Vlore”Five Stars” ofron shërbim të kualifikuar meRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
vlore,SHESHI TE XHAMIA, vlore 9400, Albania
Hours: Open today
Open 24 hours
+355 +355 67 454 5000

Kanalet tona:     Kategoria: Makina me Qera Emri ynë është një mënyrë e thjeshtëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •