Music & nightlife

Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Shqipëri
+355 69 203 2273

Kanalet tona:     Kategoria: Klub Klubi Porta ka dizajn klasik brenda. Komfort është përparësiaRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Çamëria, Vlorë, Shqipëri
Hours: Open today Cdo dite 7:00AM - 2:00AM
+355 69 674 5664

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Një vend i këndshëm dhe relaksues për të pirëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Shqipëri
Hours: Open today Cdo dite 8:00AM - 11:00PM
+355 69 227 4128

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Ambienti personal miqësor, i përgatitur, i këndshëm dhe delikate,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •