InterSport

Boulevard Ismail Qemali, Vlorë, Albania

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Shopping

INTERSPORT vjen në Shqipëri në vitin 2014 me dyqane në qëndrën tregtare CityPark dhe një vit më vonë hap edhe dyqane të reja në TEG, Vlorë, MegaOutlet, në 2016 hapet edhe në Ring Center.

Filozofia jonë paraqitet shumë thjeshtë nga mesazhi i markës “Sport to the people”. Përpiqemi të ndihmojmë çdo klient të zgjedhë paisjet e duhura për ti sjellë kënaqësin

Misioni ynë është të edukojmë njerëzit me frymën e sportit dhe ti mësojmë ata se sa e rëndësishme është të kujdesen siç duhet për trupin e tyre në të gjitha aktivitetet që i shoqërojnë në përditshmëri.

Synojmë të kemi prezencë maksimale të markave tona në treg për të qënë sa më pranë klientëve tanë. Mbajtja e pozicionit lider në tregun e produkteve sportive në Shqipëri është qëllimi ynë kryesor dhe vlerat, të cilat na udhëheqin drejt këtij qëllimi janë respekti për klientët dhe nevojat e tyre, integriteti, ndershmëria dhe pasioni për punën që bëjmë çdo ditë.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Hours:

Hapur 07:00-21:00

Other Information:

Category:
Package:

Business Description:

It was created in 1936 and is the first Albanian museum. From the creation to the present day, it has grown, supplemented and consolidated as one of the most important museum objects not only in the Vlora district but also beyond. On the occasion of the 50th anniversary of the proclamation of National Independence, it was proclaimed National Museum. The building itself and everything is exposed to it, representing one of the most important moments in the history of the Albanian nation. In this building, the foundations of the Albanian state have been laid.
For six months, the Government of Ismail Qemali was established and functioning, which was established after the declaration of independence. The Museum of National Independence is considered a popular museum object. It consists of 2 rooms and 2 corridors. In it are exhibited original time objects that reflect, important documents of the Renaissance and Independence period, as well as various works of art dedicated to this period, the weight of which exceeds the local targets.
For the first time after many decades, the building of the Museum of Independence was completely rehabilitated in 2002, on the occasion of the 90th anniversary of the Declaration of National Independence. With this investment, this object gained more value and became more enjoyable for visitors. His premises are visited every day, dozens of citizens.
It is located south of Vlora city, near the port.

Other Information:

Category:
Package:

Kaffa – Coffee & More

Rruga Çamëria, Vlorë, Shqipëri
69 674 5664

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Një vend i këndshëm dhe relaksues për të pirë një kafe në mëngjes ose për t’u çlodhur në mbrëmje pas një dite të gjatë.

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Hours:

Cdo dite 7:00AM - 2:00AM

Other Information:

Package:

Manza Caffe

Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Shqipëri
69 227 4128

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Ambienti personal miqësor, i përgatitur, i këndshëm dhe delikate,
Konsumatorët e përzgjedhur, dhe natyrisht produktet me cilësi më të lartë.

Web f Insta                                                                 Rezervo

 

Hours:

Cdo dite 8:00AM - 11:00PM

Other Information:

Package:

Ideal Travel

Boulevard Ismail Qemali, Vlorë
+355 69 993 1700

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Agency

Let’s ensure the truthfulness of what we offer with realistic images of competitive packages and prices.
Services, Airline Tickets, Ferry Tickets, Bus Tickets, Touristic Packages, Travel Health Insurance, Insurance Car Insurance etc …
Secure consultancy at home and abroad making your holidays unforgettable and easy.

 

Adress: Boulevard Ismail Qemali, Vlorë

Web f                                                               Rezervo

Hours:

Monday 9AM–9PM
Tuesday 9AM–9PM
Wednesday 9AM–9PM
Thursday 9AM–9PM
Friday 9AM–9PM
Saturday 9AM–9PM
Sunday Closed

Other Information:

Logan Travel

L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P, Vlorë, Albania
+355 69 636 2249

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Agency

We are a company that is constantly growing thanks to the preference of our clients who show confidence in our multi-year experience and motivate us to become better each day paying attention to their needs.
We love what we do and we are very grateful to all our customers over the years that keep us up to their preferences.

Adress: L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P, Vlorë, Albania

f                                                            Reservo

Other Information:

Jusi Travel Vlore

 Prane Xhamise, Vlorë, Albani: Prane Xhamise, Vlorë, Albania
+355 69 601 2788, +355 69 601 2788

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Agency

We are a company that is constantly growing thanks to the preference of our clients who show confidence in our multi-year experience and motivate us to become better each day paying attention to their needs. We love what we do and we are very grateful to all our customers over the years that keep us up to their preferences.

 

Adress: Prane Xhamise, Vlorë, AlbaniPrane Xhamise, Vlorë, Albania

Web f                                                                Reservo

 

Other Information:

Category:
Package: ,

Duke’s

SH8, Vlorë, Albania
+355 69 431 4093

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Restaurant

The restaurant besides has a good service, there is also a good kitchen with seafood and all kinds of traditional dishes. We also cook Mediterranean menus, contact us and everything will respond as you wish.

 

Adress: SH8, Vlorë, Albania

Web f                                          Rezervo

Hours:

Monday 7AM–11PM
Tuesday 7AM–11PM
Wednesday 7AM–11PM
Thursday 7AM–11PM
Friday 7AM–11PM
Saturday 7AM–11PM
Sunday 7AM–11PM

Other Information: