Kaffa – Coffee & More

Rruga Çamëria, Vlorë, Shqipëri
69 674 5664

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Një vend i këndshëm dhe relaksues për të pirë një kafe në mëngjes ose për t’u çlodhur në mbrëmje pas një dite të gjatë.

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Hours:

Cdo dite 7:00AM - 2:00AM

Other Information:

Package:

Manza Caffe

Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Shqipëri
69 227 4128

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Ambienti personal miqësor, i përgatitur, i këndshëm dhe delikate,
Konsumatorët e përzgjedhur, dhe natyrisht produktet me cilësi më të lartë.

Web f Insta                                                                 Rezervo

 

Hours:

Cdo dite 8:00AM - 11:00PM

Other Information:

Package:

Porta Club

Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Shqipëri
69 203 2273

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klub

Klubi Porta ka dizajn klasik brenda. Komfort është përparësia kryesore.
Zgjedhja e madhe e koktejeve dhe DJ-ve e bëjnë këtë klub një nga vendet më të mira në Vlorë.

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Other Information:

Package: