Porta Club

Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Shqipëri
69 203 2273

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klub

Klubi Porta ka dizajn klasik brenda. Komfort është përparësia kryesore.
Zgjedhja e madhe e koktejeve dhe DJ-ve e bëjnë këtë klub një nga vendet më të mira në Vlorë.

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Other Information:

Package: