Penelope

Vlore Albania

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Shopping

Penelope eshte nje kompani nderkombetare qe ka ardhur ne Shqiperi me disa dyqane ne te gjithe vendin, prandaj nuk eshte befasuese te arrij edhe ne Vlore. Dyqani ndodhet në zonën e qytetit, ky vend është i mirë për një shëtitje dhe pazar pasdite.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hours:

9:00.PD - 11:00.MD

Other Information:

Category:
Package: