Manza Caffe

Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Shqipëri
69 227 4128

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Ambienti personal miqësor, i përgatitur, i këndshëm dhe delikate,
Konsumatorët e përzgjedhur, dhe natyrisht produktet me cilësi më të lartë.

Web f Insta                                                                 Rezervo

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hours:

Cdo dite 8:00AM - 11:00PM

Other Information:

Package: