Kaffa – Coffee & More

Rruga Çamëria, Vlorë, Shqipëri
69 674 5664

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Një vend i këndshëm dhe relaksues për të pirë një kafe në mëngjes ose për t’u çlodhur në mbrëmje pas një dite të gjatë.

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hours:

Cdo dite 7:00AM - 2:00AM

Other Information:

Package: