InterSport

Boulevard Ismail Qemali, Vlorë, Albania

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Shopping

INTERSPORT vjen në Shqipëri në vitin 2014 me dyqane në qëndrën tregtare CityPark dhe një vit më vonë hap edhe dyqane të reja në TEG, Vlorë, MegaOutlet, në 2016 hapet edhe në Ring Center.

Filozofia jonë paraqitet shumë thjeshtë nga mesazhi i markës “Sport to the people”. Përpiqemi të ndihmojmë çdo klient të zgjedhë paisjet e duhura për ti sjellë kënaqësin

Misioni ynë është të edukojmë njerëzit me frymën e sportit dhe ti mësojmë ata se sa e rëndësishme është të kujdesen siç duhet për trupin e tyre në të gjitha aktivitetet që i shoqërojnë në përditshmëri.

Synojmë të kemi prezencë maksimale të markave tona në treg për të qënë sa më pranë klientëve tanë. Mbajtja e pozicionit lider në tregun e produkteve sportive në Shqipëri është qëllimi ynë kryesor dhe vlerat, të cilat na udhëheqin drejt këtij qëllimi janë respekti për klientët dhe nevojat e tyre, integriteti, ndershmëria dhe pasioni për punën që bëjmë çdo ditë.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hours:

Hapur 07:00-21:00

Other Information:

Category:
Package: