Fabrika Alba Shoes

Lagjia 11 Janari Vlore Albania
00355 696006222

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrik

Fabrika Alba Shoesabrika eshte nje investim i ri, nje histori tjeter suksesi per Vloren dhe Shqiperine. Ai ka investuar per kete fabrike 3.5 milion euro dhe ka punesuar 800 vajza dhe gra me synim rritjen e ketij numeri ne 1400 ne te ardhmen. Alba Shoes eshte nje kompani shqiptare 20 vjeçare .Firma prodhon kepuce, te quajtura pune, te cilesive me te larta dhe i eksporton ate ne 12 vende te botes.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Other Information: