Cika Parukeri Estetik

Rruga Veledin Kollozi Vlore
00355 696113885

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Parukeri

Mbi 30 pune shkencore te botuara ne revistat prestigjoze te oftalmologjise ne Rusi, Evrope e Amerike. Disa here punet shkencore jane paraqitur me referate ne takimet e pervitshme te Shoqerise Evropiane te Kirurgeve Kataraktal dhe Refrakter, ku kane zgjuar interes ne rrethet e oftalmologeve.

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Other Information: